perjantai 31. tammikuuta 2014

Muutto kaupunkiin ja Pattayan turistit

Muutto kaupunkiin ja Pattayaaa!


Koh Changilta palattuani yövyin muutaman yön kampuksella, jolloin tutustuin Samdinaan, joka sitten pyysi minua syömään kanssaan tiistai-iltana. Kannatti lähteä hänen mukaansa, sillä hän sattui valitsemaan sellaisen ruokapaikan, missä oli paikallisten lisäksi myös muutama saksalainen vaihto-opiskelija. Asia johti toiseen ja seuraavana iltana olinkin saksalaisten mukana Future Parkin Major Cineplexissä katsomassa elokuvaa. Kävimme katsomassa Old Boy:n, btw. en suosittele kenellekään. Tämän jälkeen he kutsuivat minut yksille Markuksen kämpille, he kaikki asuvat SkyViwe TU:ssa, eli Thammasatin yliopiston liepeillä. Sinne mekin yritettiin ensiksi päästä, mutta siellä on sääntö, jonka mukaan vastakkaisen sukupuolen edustajat eivät saa asua samassa asunnossa. Päädyttiin sitten SkyView BU:hun, joka on Bangkok Universityn vieressä. 

Marimekon unikko Converset?

Markuksen kämpillä syntyi idea, joka vei minut seuraavana päivänä heidän kanssaan Rayongiin ja siitä Pattayalle. Tytöt olivat googlettaneet, että Rayongilla voisi sukeltaa? Menimme Rayongille minibussilla Future Parkista, ja maksoimme hotellista (570 bth) 13 € yö/henki, emmekä löytäneet seuraavana aamuna yhtäkään sukellusmestaa. Noh, olimme sitten hotellin edustalla rannalla ja samainen minibussi vei meidät iltapäivällä suoraan Pattayalle, Asian Packpackers- hostellin eteen. Hostellissa yö kustansi 9 €/henki (390 bth), voin suositella, se oli hyvällä paikalla ja siisti ja tarpeeksi rauhallinen. Kaikki saksalaiset eivät halunneet Pattayalle, sillä olivat siellä kerran jo olleet. Nyt itsekin tiedän, että uudestaan sinne ei tarvitse mennä. Meitä oli siis lopulta viiden hengen porukka; Leo, Markus, Stefan, Anja ja minä.

Italiaaano pizza ja Suomen lippu :D

Porukka rannalla

Ostettiin paljon Ananasta!

Pattayan rantaa pilvenpiirtäjä hotelleineen

Pattayan Walking Street, surullisen kuuluisa?

Ensimmäinen tuulimylly bongattu!

Jokaiselle buddhalle oma mökki
Ja jokaiselle viikonpäivälle oma buddha.


Pattayan kaupunkimaisemaa.


Leo, Anja, minä ja Markus

Taas oli ötökkää tarjolla!

Pattayaa

Pattaya oli juuri sitä, mitä olimme odottaneetkin. Walking street oli täynnä baarien sisäänheittäjiä, seksituristeja ja kaikkea mitä kuvitella saattaa. Siis kaiken kaikkiaan karsea turistirysä. Ruokalistatkin olivat joissakin paikoissa venäjäksi.. Mutta meillä oli porukalla hauskaa, kävimme varmaan jokaisen Walking Streetin clubin läpi ( siis missä ei ollut strippareita tms ). 

Seuraavana päivänä lähdimme takaisin ja illalla oli allasbileet Sofihotel:ssa, joka oli Bangkokissa. Sisäänpääsymaksu oli (300 bth) 7 €, ja sillä sai myös yhden drinkin. Näkymä bilepaikalta kaupunkiin oli todella kaunis, allas oli 10. kerroksessa. Tästä lähdimme Kao San Road:lle, mutta meillä oli illanvietossa huono tuuri: ennakkovaalit olisivat seuraavana päivänä, joten alkoholia ei myyty juurikaan missään. Kao San Road:lta päädyimme jonnekin kamalalle clubille- Climax tai jotakin, siitä sitten pääsimme Antin ja Ilarin luokse Norsutaloon yöksi. Seuraavana päivänä menimme Chatuchak- viikonloppumarkkinoille. Kojuja riitti joka lähtöön ja ehdimme päivän aikana kiertää noin kymmenesosan koko alueesta.. Suosittelen kaikille, esimerkiksi vaatteita saa todella halvalla ja valinnanvaraa riittää!

Näkymä oli upea Sofihotel:n allasbileistä


Sofihotel

Pojat söi ötököitä, tarjosivat minullekin! Söin madon ja jonkun muun ötökän, ei mitään herkkua.

Tuk-Tukin kyydissä Iik!

Näkymä norsutalosta.

Ja norsutalon allas, wau!

Chatuchak:n markkinoilta, Noodle Chiken a solution :D

Kojuissa myytiin kaikenmoista ruokaa.

Tuo tyyppi huusi tuossa joka kerta kun leikkasi kookospähkinän, eli aivan kokoajan. Ja on kuulemma tehnyt sitä monta vuotta tuossa samassa paikassa.

Koulun altaalla hyppytunti menee kivasti!

SkyView BU:n takapiha, porukka heitti sinne kaikki roskat suoraan ikkunoista pihalle. Ärsyttävää.

Janin suurta herkkua: ankan nokkia!

Porukalla Bangkokissa!

TIlattiin 7 annosta, ainakin kaikille riitti ja hyvää oli!
Route 66.

SkyView:n uima-allas, katolla 15. kerroksessa.
China town.



Edelleen China town, oli Kiinalainen uusivuosi.
Sushibuffet mm!

SkyView BU oli kuitenkin niin meluisa, että teimme melkoisen pohdinnan jälkeen päätöksen, että muutamme lähemmäs keskustaa. Kirjoitan tätä tekstiä nyt juuri uudesta kämpästämme, The Prim Place:sta, joka on Bangkokin pohjoisella alueella, lähellä Chatuchakia. Kämppä on todella siisti ja Hiljainen ja kaikenlisäksi pelipaikoilla; keskustaan pääsee helposti ja nopeasti. Vuokra on 209 €/kk. Yritän saada koululta dormihuoneen (40 €/kk), missä voisin viettää ne pari yötä viikosta, kun minulla on koulua.

Uusi kämppä.


2 kommenttia:

  1. Hyppytunnit on jatkossa varmaan uimahyppytunteja, höhhöh ;) Siellä on hintataso vähä toinen ku täällä, en ees uskalla miettii, paljo maksas taksimatka kämpiltä koululle :D Hei mitä siun hiuksille on käyny? Ootko leikannu ja värjänny niitä (vai onko ne haalistunu auringossa?), näyttä tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, en huomannu viestiä olleskaan! Hiukset on nyt luonnon kauniit ja auringon haalistamat siis! :D

      No teidän ei tarviikkaa, ku teil on Pösötin!! :) Ja siel teilläki on jo kevät.. huh menee nopee

      Poista